Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Nyheter. Senaste nytt inom Fiberbranschen.

Artikelindex

2018-11-01

Certifierade enligt Robust fiber

Vi kan meddela att FNC AB numera är certifierade enligt Robust fibers riktlinjer och anvisningar. För oss är det viktigt att ta fram hållbara och robusta nät med en hög kvalité, både på fibern och vårt interna arbete. Att kunna godkända oss enligt denna standard är därför ett betyg på det arbete vi gör och visar på att vi följer de anvisningar som finns inom branschen.

Vill du veta mer om Robust fiber kan du gå in här; www.robustfiber.se

 

 

2018-07-12

Transtema förvärvar Ericssons fältserviceverksamhet – etablerar marknadsledande serviceorganisation i nytt affärsområde och dubblerar omsättningen

Transtema Group AB har ingått avtal om förvärv av Ericsson Local Services AB (”LSS”), Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige. LSS bygger och underhåller nätinfrastruktur främst i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omsatte 1 162 Mkr under 2017 till en justerad EBITDA om 34 Mkr. Transtema bedömer att det skapas en betydande tillväxt- och lönsamhetspotential genom att nuvarande och framtida kunder kan erbjudas ett komplett utbud av tjänster och lösningar. Köpeskillingen uppgår till maximalt 180 Mkr. I samband med förvärvet föreslås en representant för Ericsson till Transtemas styrelse.

Kommentar från Magnus Johansson, VD och koncernchef i Transtema
LSS, med sin kompetenta organisation, blir ett starkt tillskott till Transtema. Förvärvet innebär att vi kompletterar och förstärker vår nuvarande verksamhet med en serviceorganisation som är känd för sin entreprenörsanda, goda kvalitet och höga kundtillfredsställelse. Med LSS som en del av Transtema-koncernen kommer en stor del av Bolagets verksamhet att utgöras av tjänster inom service- och teknikområdet, där vi ser goda tillväxtmöjligheter genom att vidareutveckla verksamheten. Vi ser fram emot vår gemensamma framtid med LSS och välkomnar personalen till Transtema-koncernen.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.

 


2018-05-25

Uppdatering av vår personuppgiftspolicy

Vi vill uppmärksamma dig på att vi har uppdaterat och ändrat vår personuppgiftspolicy i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (förordning (EU) 2016/679).

Du kan läsa hela vår personuppgiftspolicy här.

 

2018-05-24

Sverige har fått en andraplacering

Den 18maj publicerade EU-kommissionen detta årets nya index för hur digitaliseringen ser ut inom EU. Där kammade Sverige hem en stolt andraplats, och det är mycket tack vara den stora utbyggnaden av ett snabbare bredband som gjorts under de senaste åren. Men enligt digitaliseringsminister Peter Eriksson finns det fortfarande flera delar kvar att arbeta med inom den offentliga sektorn samt att öka utbyggnaden med bredband till landsbygden runt om i landet.

EU mäter digitaliseringsgrad genom att titta på områdena uppkoppling, humankaptial, användning av internet, integrering av digital teknik, och digitala offentliga tjänster. Och resultatet av detta ligger till grund för vilken placering landet sedan får i denna index.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.

 


2018-04-20

Årsredovisningen för Transtema Group AB 2017 är nu klar

"Under 2017 har vi tagit ytterligare ett kliv i vår utveckling. Vår tillväxt har fortsatt, intäkterna ökade med 124%. Den organiska tillväxten är fortsatt stark och uppgick till 39%. Vi har breddat vårt erbjudande till våra kunder, fortsatt vårt integrationsarbete av dotterbolagen och etablerat oss i Norge genom förvärvet av The Bplan A/S i Oslo.”

Så inleder VD och Koncernchefen Magnus Johansson årsredovisningen för 2017.

Läs hela Årsredovisningen här.

Log In